Mar De Somnis

By | Equips Antics

El nostre repte és que 40 persones s’animin a participar de la Milla per a lluitar contra la epilèpsia!

Vam participar de la cursa i erem 29 participants.Ho vam passar molt bé. Ens veiem l’any que ve!!!

Taller Sant Jordi

By | Equips Antics

Hola!
Som el Taller Sant Jordi i volem que el Raval se sumi!!!!

El nostre repte era recollir 40 euros.Vam participar de la cursa i erem 18 participants.Ho vam passar molt bé. Ens veiem l’any que ve!!!

Carles Nieva

By | Equips Antics

Som L’Equip Carles Nieva, i el nostre objectiu és que 25 persones participin dins del nostre equip!! Vam ser 27 participants, i vam recollir 15 euros. Tot un èxit, ens veiem l’any que ve!!!

FREMAP – Repte: 80 PARTICIPANTS

By | Equips Antics

Els treballadors de FREMAP un any més participem de Correm Junts, la milla de Sarrià. Aquest any, amb motiu de la 5a edició, ens proposem un repte ambiciós: volem ser 80 corredors.

Al final, vam ser 62 corredors. No es va assolir el repte (que era molt ambiciós), però ho vam passar molt bé. Va ser tot un èxit de participació!!

L’any que ve segur que arribem als 80!

Repte aconseguit: 62

90%

Ferrer-Dalmau

By | Equips Antics

Hola, Som l’Equip Ferrer-Dalmau i el nostre repte era  participar .Vam participar de la cursa i erem 4 participants.Ho vam passar molt bé. Ens veiem l’any que ve!!!

FUNDACIÓ APIP ACAM

By | Equips Antics

Hola, Som l’Equip FUNDACIÓ APIP ACAM i el nostre repte era  Deixar de banda el sedentarisme i viure una jornada inclusiva i esportiva amb els nostres nois i noies de les residències amb discapacitat intel·lectual i salut mental.Vam participar de la cursa i erem 38 participants.Ho vam passar molt bé. Ens veiem l’any que ve!!!

CIDEM

By | Equips Antics

L’equip del CIDEM està escalfant motors per a la 5a Milla!. Ja hem fet un sopar solidari, i volem fer moltes més accions solidàries!! Ens veiem el 29 de octubre!!

Vam recollir 80 euros, i vam ser 14 corredores! Tot un èxit!
Ens veiem l’any que ve,

Repte Solidari

45%

Vilanovins

By | Equips Antics

Hola, Som l’Equip Vilanovins i el nostre repte era  participar.Vam participar de la cursa i erem 16 participants.A sobre, vam recollir 145 euros.Ho vam passar molt bé. Ens veiem l’any que ve!!!